Kaskiksen kestävä kehitys

Vastuullisuus on olennainen osa Ravintola Kaskiksen identiteettiä. Haluamme konkreettisin teoin näyttää, että se on meille tärkeää, eikä pelkkä muotisana. Keräilemme raaka-aineita omin käsin, hankimme astioita kirpputoreilta ja tarjoamme lähiruokaa, mutta teemme paljon muutakin.

Kierrätys ja ympäristö

Kaskis kierrättää biojätteen, metallin, paperin ja öljyt.

Tyhjät olutpullot muokkautuivat lasinpuhaltaja Markus Aremon toimesta uniikeiksi vesilaseiksi Kaskikseen.

Ravintolamme siivoukseen käytetään otsonoitua vettä (H20 + 03) kemikaalien sijaan, joten pesuaineostot ja -päästöt ovat erittäin pieniä.

Lisäksi harjoitamme vapaaehtoista hiilijalanjäljen kompensointia ostostemme yhteydessä.

Ruoka ja juoma

Meiltä et saa pullovettä, vaan ainoastaan suodatettua vesijohtovettä. Kasvisten määrä tarjonnassamme on myös lisääntynyt huomattavasti.

Olemme ylpeitä vastuullisesta hankintapolitiikastamme: hankimme raaka-aineemme suoraan tuottajilta, mahdollisimman läheltä ja suuria määriä kerrallaan. Me kuitenkin myös sitoudumme hankintoihin. Hävikin välttäminen ja raaka-aineiden säilöminen näyttelee suurta osaa ruokafilosofiassamme.

Toimimme tiiviissä synergiassa toisen ravintolamme, Kakolanruusun, kanssa. Raaka-aineista käytetään kaikki – yhteisvoimin. Raaka-aineiden säilöminen näyttelee suurta osaa

Tulevaisuus

Tulevaisuuden tavoitteitamme ovat mm. kestävän kehityksen sertifikaatti sekä hiilineutraalit alihankkijat.

Teemme joka päivä töitä Kaskiksen kestävän kehityksen eteen.